Charlii3

packa

Igår så var Adam Tensta på vår skola och pratade om FN och rappade lite också :) Han grattade Sebastian och Hannes på födelsedagen. Vi fick också tbx våra engelskarättstavnings prov , det gick skitbra fick bara 1 fel :) Har också fått Beccas hemnycklar för hanna och jag ska ta hand om hennes marsvin  hon kommer hem igen på Måndag och dt är ju tur för hanna och jag åker 8.20 på Tisdag morgon :) Anna och jag gick till Huvudsta Centrum typ 4 och skulle hämta ut medicin till lilla tora. När vi skulle få medicinen så fick jag bara en för dem andra två skulle komma in på tisdag. Sen glömde hon att ta betalt och hon tog recepten. så jag ringde mamma och hon sa att vi behövde alla medicinerna så jag fick gå in och be om recepten, hon som satt i kassan var jättesnäll och kollade upp var man kunde hitta medicinerna:) Sen bokade jag medicinen i sumpan sen när vi kom hem så sa mamma tt den medicinen hon hade bokat blev bokad fyra minuter innan men det var jag som hade bokat den så det löste sig till slut! Suck.

men idag kommer faste M och anna och farmor och lilla Hilma ska blir kul. På tiddag som sagt åker vi till småland Hilma ska självklart med. Måste börja packa snart. Bara i min handväska ska jag ha
*stor godis påse
*svenska bok m frågor
*broderi
*matteboken
*plånbok
*kalender
*penna
*DS + spel
*vantar och mössa
+ mera

2008-10-25 @ 10:29:12 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lov!

Sista veckan innan höstlov så skönt. Inga mer läxor och prov. Ska åka till småland och kanske jönköping ska bli såå kul att träffa Jervur och Bisse igen, och självklart alla andra :) Det kanske till och med blir en halloween fest.
Min blogg firar ett år nästa Lördag :D

Det blir mkt igen i skolan
engelska prov (missade)
Svenska prov  (bok)
So prov (missade)
Labbrapporten ska in
skulle egentligen ha matteprov på fredag men förflyttades till fredagen efter lovet :)

Ska jobba lite på labbrapport skriver kanske senare :)


2008-10-19 @ 10:12:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rapattack

2008-10-17 @ 11:22:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tyra banks show


Hon är sååååå grym
2008-10-17 @ 10:14:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I love men

2008-10-17 @ 10:05:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sötaste skorna


Sötaste skorna skulle passa bra till klänningen jag ska sy :)
2008-10-17 @ 09:38:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Roligt!!

2008-10-13 @ 09:47:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


mkt

Har inte skrivit på ett tag för jag har inte mått så bra. Mamma tror att det är för att jag har TBE och stressar så mkt i skolan men det lönar sig. :) Får se hur det blir ska upp det på utvecklingsamtalen som är efter höstlovet.

Den här veckan har vi:

Prov i rättstavning engelska
prov i so
matte diagnos
vandring med hanna och malin
och tonvis med läxor som vanligt.

Nu är man iallafall sams med Steph. Det var så jobbigt att prata med henne hon anklagade hanna och mig för massa saker sen bara förlåt. aja.

Igår var våran faster, Hilma och farmor här på middag dem hade med sig världens godaste tårta och hanna och jag fick kakao och inte vilken som helst utan från chokladfabriken mums  (Det låter som om jag är besatt). Iallafall vi pratade lite om SMåland vi kommer att få åka ner dit och kanske till och med till Gitt :))

2008-10-12 @ 10:27:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cheeky Monkeys

Världens sötaste!
 
2008-10-06 @ 17:39:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


sleepover i Fredags

I fredag sov anna och malin över hos oss det var roligt gick och la oss klockan 1 men vi pratade i mer än 1 timma!
Vi såg på Saw 1 och 2 . KOnstigt nog så tyckte jag att ettan var läskigare andra gången än första gången.
På lördagen var anna tvungen att gå hem för att släppa in micke. Men Malin stannade kvar . Efter frukosten såg vi på bring  it on men tröttnade så vi satte på djävulen bär prada Efter den så gick vi till solna. Hittade en jätte fin stickad pol,o tröja på vero moda som var på rea för att det var ett litet hål i den. Den kostade 200 förrut men nu kostade den 75 så jag köpte den.
Sen kom våra gäster så vi åt middag och sen när dem hade gått ringde malin Och ville komma och hämta sin pyjamas + mera . Hon fick stanna längre eftersom gästerna hade gått hem. Vi såg på stjärnor på is
jag hejar på josin craaford, tony irving och marcus fagervall

Hejar på dem här två i idol
 
2008-10-05 @ 12:00:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Whitney vann



Älskar Whitneys klänning!!
2008-10-02 @ 17:30:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fikastunden på Fredagar i Tallbackaskolan är helig

Fredag på Tallbackaskolan i Solna - (från vänster) Ann Trossö, Agneta Tell, Ronnie Lundren, Erik Stridh, Cecilia Högberg och Jonas Lindgren fikar.foto: Yvonne Åsell

Fredag på Tallbackaskolan i Solna - (från vänster) Ann Trossö, Agneta Tell, Ronnie Lundren, Erik Stridh, Cecilia Högberg och Jonas Lindgren fikar.foto: Yvonne Åsell


Fikastunden på fredagar i Tallbackaskolan i Solna är helig.

- Den missar jag inte. Att sitta ner tillsammans är viktigt på en skola där vi springer om varandra och ofta stjäl av lunchtiden för att förbereda lektioner, säger Katarina Cederberg, lärare i idrott och svenska.

Schemat är lagt så att hela skolans personal ska ha möjlighet att fika en halvtimme på fredagsförmiddagarna. Alla turas om att ta med fikabröd, hembakt eller köpt. De brukar försöka prata om annat än skolan.

- Det händer så mycket med eleverna att man nästan aldrig hinner prata om annat. Men det är viktigt att få vara en privat person också och intressera sig för varandra. Man kommer varandra närmare, säger Katarina Cederberg.

Men det är lätt att samtalet halkar in på elever. Det behovet finns också, att få prata om elever som har mycket frånvaro eller inte klarar skolarbetet.

Övriga dagar hoppar Katarina Cederberg ofta över att ta rast eftersom hon alltid har bråttom hem för att hämta barn.

- Det blir en dålig vana att inte prioritera det avbrottet.

2008-10-02 @ 17:28:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 eller 2 gb

Önskar mig en ipod men vet inte riktigt hur många gb jag ska ha 1 eller 2? om man har 1gb har man plats med 240låtar och 2gb 500 låtar. Tror dt blir 1gb kommer nog inte ha 500 låtar:)

Idag har inget spec. hänt utom ett litet bråk inga detaljer men tyckte det var taskigt att gå på malin som typ alla tjejer i klassen gjorde.
Hade prov idag i svenskan det gick bra faktiskt fast jag var lite osäker. Sen hade vi So med alla asiens länder i läxa . Hade inte tränat så mkt eftersom vi hade prov.  På non attade jag typ allt :D hoppas på iallafall VG
2008-10-01 @ 18:06:30 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0